Dietetyka sportowa Co jeść by trenować efektywnie Justyna Mizera Krzysztof Mizera

Książka jest doskonałą pozycją dla każdego, kto interesuje się dietetyką w aktywności fizycznej i zdrowym żywieniem z praktycznego punktu widzenia. Jej niewątpliwą zaletę stanowi fakt, że ważne i nie zawsze proste kwestie opisywane są w sposób przystępny dla każdego. Polecamy ją dietetykom, studentom, sportowcom, trenerom, fizjoterapeutom oraz pasjonatom, zarówno tym początkującym, jak i zaawansowanym.

5 składników Gotuj szybko i łatwo Jamie Oliver

Jamie Oliver – autor największych kulinarnych bestsellerów – powraca we wspaniałym stylu. Łącząc na niesamowite sposoby zaledwie pięć składników, Jamie wyczarował ponad 130 zupełnie nowych przepisów, które możesz wykorzystać na co dzień i od święta

Wielka księga słoików. Ponad 250 przepisów – od przetworów z warzyw i owoców, aż po pasty i dipy! Jennifer MacKenzie

Proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych przetworów z warzyw i owoców, a także przepisy na pasty i sosy!