Dania z ziemniaków 3 składniki w 15 minut Melanie Martin

Z książki można dowiedzieć się naprawdę wszystkiego o ziemniakach! Są tanie, łatwo je kupić i ugotować, wszyscy je lubią i dlatego są częstym składnikiem dań.

Wielka księga słoików. Ponad 250 przepisów – od przetworów z warzyw i owoców, aż po pasty i dipy! Jennifer MacKenzie

Proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych przetworów z warzyw i owoców, a także przepisy na pasty i sosy!

Smak zdrowia Agnieszka Maciąg

W tej książce z wielką radością dzielę się moją największą pasją – dbaniem o zdrowie i życiem w zgodzie z naturą. Podaję moje wypróbowane przepisy na naturalne leki oraz zdrowe napoje i potrawy, opisuję bezpieczne diety oczyszczające, a także podpowiadam, jak w sposób holistyczny wprowadzić do życia spokój, radość i dobrą energię.

Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata Marta Dymek

Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata Marta Dymek Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata. Bulwa selera po chińsku? Węgierski gulasz z papryk i boczniaków? Turecka […]