Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy „Zamień chemię na jedzenie”!
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.
Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na
dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.
W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na:
* własne pieczywo,
* drugie śniadanie do pracy i szkoły,
* nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
* desery dla łasuchów,
* dania świąteczne.
SZUKASZ INNEJ KSIĄŻKI?
WPISZ TYTUŁ LUB AUTORA LUB TEMATYKĘ: