Chwasty od kuchni Piotr Ciemny

Chwasty od kuchni Piotr Ciemny

Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące.
Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni.

Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji?

Będzie pysznie, zdrowo i kolorowo!

Przekonaj się, że chwasty smakują wspaniale i nawet w prostych potrawach wyglądają bosko.

Dowiedz się, jak smakują:

  • pieczone gruszki z macierzanką pod orkiszową kruszonką,
  • marynowane czereśnie z rumiankiem,
  • szampan z kwiatów,
  • ocet z porzeczek z płatkami róży.

Odkryj kulinarny potencjał w prostych potrawach na bazie chwastów!

Leave a Reply