Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan – Marta Dymek

porownywarka cen ksiazek 1 1024x127 - Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan - Marta Dymek

Jadłonomia - Jadłonomia. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan - Marta DymekPierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. 

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. 

W “Kuchni roślinnej” znajdziecie ponad 150 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

SZUKASZ INNEJ KSIĄŻKI? 

WPISZ TYTUŁ  LUB AUTORA LUB TEMATYKĘ:

 

Zostaw komentarz! Oceń książkę! Poleć ją innym czytelnikom!