You are currently viewing Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze Le Cordon Bleu Delphine Constantini Juliette Turrini

Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze Le Cordon Bleu Delphine Constantini Juliette Turrini

porownywarka cen ksiazek 1 1024x127 - Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze Le Cordon Bleu Delphine Constantini Juliette Turrini

Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze Le Cordon Bleu Delphine Constantini Juliette Turrini
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa

SZUKASZ INNEJ KSIĄŻKI? 

WPISZ TYTUŁ  LUB AUTORA LUB TEMATYKĘ:

 

Zostaw komentarz! Oceń książkę! Poleć ją innym czytelnikom!