Mieszu, mieszu Włoska Akademia Kulinarna Emiliano Castagna
Chciałbyś poznać sekrety włoskiej kuchni? Wejdź do Mieszu, mieszu Włoskiej Akademii Kulinarnej Emiliano Castagna i odkryj niezwykłą przyjemność gotowania oraz prawdziwie włoską atmosferę w Twojej kuchni!
Wychodząc naprzeciw Twoim oczekiwaniom, Emiliano Castagna podzieli się z Tobą 130 przepisami na wyjątkowe włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, doskonałe makarony oraz nieodolite desery. Przygotujesz pyszne linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, soczystą ricottę pieczoną w pomidorkach cherry czy rozkoszne cotolette z prosciutto cotto. A może chciałbyś spróbować domowego likieru bazyliowego, delikatnego ciasta ryżowego lub chrupiących biscotti z figami? Wszystko to czeka na Ciebie!
Aby jeszcze bardziej ułatwić Ci przygotowanie tych fantastycznych dań, przy każdym przepisie znajdziesz kod QR do filmu instruktażowego. Dzięki niemu nawet początkujący kucharze poradzą sobie w kuchni bez problemu!
Nie zwlekaj dłużej i wejdź do Mieszu, mieszu Włoskiej Akademii Kulinarnej Emiliano Castagna. Poznaj tajniki włoskiej kuchni i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch! Buon appetito!
SZUKASZ INNEJ KSIĄŻKI?
WPISZ TYTUŁ LUB AUTORA LUB TEMATYKĘ: